HÜCRELERİN KADERİNİ SEN BELİRLİYORSUN

  1. Anasayfa
  2. Anatomi - İnsan Vücudu
  3. HÜCRELERİN KADERİNİ SEN BELİRLİYORSUN
IMG_20200826_205404

HÜCRELERİN KADERİNİ SEN BELİRLİYORSUN

 

Mucize bütünlük bedenimiz. Bugün sizlerle Yüzyıllardır bilinen ancak bilimin deneysel kombinasyonlarla ispatlamayı başardığı ENERJİ, ZİHİN, DÜŞÜNCE, ÇEVRE faktörlerinin genlerimiz ve hayatımız üzerindeki etkilerinden bahsedeceğim.

Bedenimizin varlığını oluşturan en küçük yapı taşı olan hücrenin genetik aktivitelerini belirleme de, hastalık ve sağlık arasında karar verme de etkin olarak kullandığı yöntemin sadece kalıtımsal bir aktivite olmadığını enerji , zihin, düşünce ve çevre populasyonlarıyla gelişim gösterdiği gerçeği; genetik ve epigenetik deneyler le ispatlandı ve elbette ki bu sebeplerle sağlık için bütüncül yaklaşımların ne kadar önemli bir öneme sahip olduğunu da farketmemizi sağladı. . Sağlığınız bozulmadan sağlıklı kalabilmek farkındalığıyla yol alabilme, zihin ve düşünce alanının genetik faaliyetlerimiz üzerindeki etkilerini anlama konforunu sundu bizlere. Sadece ilaçlar la bir iyileşme yada sağlıklı olma beklentisinin gerçekleşemeyeceğinin de bir göstergesidir aslında bu bulgular.

Kök hücre nedir?

 

Bu olağan üstü gücün önemi nedir ?

 

Vücutta tüm doku ve organların yapısını oluşturan hücrelerdir. Organizma içinde yer alan ve tüm hücrelere dönüşebilen ve vücutta ihtiyaç duyulan her bölgede yer alabilen, hastalanan ve hasarlanan tüm doku ve organların yenilenmesinde rol alan kök hücre aktivasyonun yönelim faaliyeti ise sizin ellerinizde.

Bunları okurken neler hissediyorsunuz bilmiyorum söylediklerim belki çokça ironik geliyor kulağınıza ancak şunu özellikle söylemem gerekir ki benim işimin bir parçası olan ve bilimsel olarak kanıtlanmış bu gerçekleri sizlere ulaştırmak bilgilendirmek bilgilerimi sizlerle paylaşmak bu bilgiler ışığında uyguladığım enerji çalışmaları ve danışmanlık hizmetleriyle sizlerin yaşamında fark yaratacak olduğunu düşünmek benim için paha biçilemez bir sorumluluğun bana düşen kısmında ki müthiş bir parçası.

Yolculuğun Seyri; yolcunun zihnin de başlar. Dediğim de sizler için çok anlaşılır değildi belkide, enerji uyumlamaları belkide çok görünmez bir dünya gibi geliyor olabilir ancak; göremediğinizi düşündüğünüz hücre bütünü bedenimiz enerji sekontunu duyuyor, görüyor ,hissediyor ve yaydığı frekansla yaşamını sürdürüyor. İşte tamda bu yüzden; Hücrelerinin Kaderini sen kontrol ediyorsun.

Ve bu yüzden ;
Hücrelerini sev ,kaderini sev çünkü onlar senin hayatın…
Yapılan pek çok bilimsel araştırmanın bize sunduğu sonuçlar ise şöyle; aynı DNA ‘ya sahip, hastalığa karşı aynı yatkınlığa sahip insanlar üzerinde yapılan araştırmalarda birisi hastalanırken diğerinin sağlıklı kalabildiğini gösteriyor. Aynı seviyede ki tutulduğu hastalıktan biri iyileşirken diğeri iyileşemiyor ve bunun bütün nedeni gen faaliyetini kontrol eden kök hücrelerin çevre, zihin ve enerji düzeylerindeki etkileşimi gösterilmektedir.

O halde özetle bedeninizin hastalanma veya hastalıktan iyileşme, yaşantınızda ki karşılaştığınız olay veya olaylarla başedebilme hallerinizde
ENERJİ alanınız en büyük etki alanına sahip bulunmaktadır .

ENERJİ alanınızda ki frekans yayılımı ise ÇEVRE ve ZİHİN sisteminizdeki algılama biçiminizle genetik aktivitelerinizi düzenleme ,yönlendirme ve dönüştürmenin mümkün olduğunu göstermektedir .

Ve sözlerimi Dr Bruce Lipton un sözleriyle tamamlamak istiyorum.
Kalıtımımın kurbanı değilim,
Genetik faaliyetimin ustasıyım.

Avatar

Tülay Şahin

Üyelik Tarihi:  7 Temmuz 2020